Dreams in Dreamland, Michael Chia, budA, Asse

michaelchiabudaZondag waren we op de vernissage van de fototentoonstelling “Dreams in Dreamland” van Michael Chia in de huisgalerij budA in Asse. De kunstfoto’s van Michael Chia zijn van een verstilde schoonheid. Zijn kleuren zijn opvallend levendig en brengen een originele kijk op de vaak druilerige, regenachtige en doordeweekse settings. Hij bevriest als het ware de actie van zijn personnages met zijn camera, doordat hij met een trage sluitertijd zijn object volgt. Je ziet de beweging van toevallige passanten met hun paraplu op het natte voetpad, van een rennende monnik in zijn boeddhistische outfit op blauwe flipflops, een dame met een plastic shoppingtas op straat… En af en toe is hij het die zijn camera beweegt, van en naar enkele gezichten in close-up, van lichtreclames bij nacht, van flikkerende verkoopsautomaten of van vlinders geplakt op een uitstalraam.

Het resultaat zijn prachtige, kleurrijke, dromerige, bevroren beelden, waar je lang bij blijft stilstaan en waar je telkens opnieuw kleine, soms grappige details in ontdekt. 

Michael Chia, een mooie selectie van zijn foto’s nog tot 3 mei in budA, Budastraat 14/16, 1730 Asse, info@budart.be, www.budart.be

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Fotografie, Kunst en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Dreams in Dreamland, Michael Chia, budA, Asse

  1. Mike zegt:

    We gaan eens gaan kijken zie. Lijkt me wel de moeite.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s