Appelsap uit Eigenbilzen

Het is een jaarlijkse familietraditie om in oktober appels te persen. Dan worden we gesommeerd om al op vrijdagavond naar Limburg te komen, omdat we ‘s zaterdags hondsvroeg en zwaarbeladen naar de perserij Fructus in Neerlanden rijden. Opa en Oma hebben het fruit de dagen ervoor zorgvuldig getrieerd. Er wordt geen blad of rotte plek in ons sap geduld. En die zorgvuldigheid filtert zich in supersmakelijk en puur appelsap, waar de hele familie en vooral de kinderen een jaar lang van drinken.

Dit jaar zit er Keuleman, Ananas Reinette, rode Boskoop, Gronsvelder Klumpke, rode Sterappel, Reinette de Chené, Dubbele Belle Fleur en Court Pendu in ons brouwsel. Alles op en top biologisch uiteraard.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Food, Life en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s